Růžičková kapusta se žampiony
Růžičková kapusta nepatří jen do polévky, ale dá se z ní udělat krásné a výživné jídlo, které chutná i odpůrcům této zdravé potraviny.
recept,fotorecept,žampiony,kapusta růžičková,Bezmasá jídla,Racio snídaně,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bezmasá jídla
Kategorie
Bezmasá jídla Racio snídaně Bezlaktózové Bezlepkové Sezona - Růžičková kapusta (jaro) Sezona - Řůžičková kapusta (podzim)
Ingredience
Ingredience
cibule | 120 | gramů | |
kapusta růžičková | 220 | gramů | |
olej řepkový | ½ | mililitru | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
sůl | ¼ | čajové lžičky | |
česnek | 1 | stroužek | |
žampiony | 120 | gramů |
Recept
2.
olej řepkový ½ mililitru • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Smažíme spolu na rozpálené pánvi. Dochutíme pepřem.
3.
kapusta růžičková 220 gramů
Každou růžičku kapusty opláchneme, očistíme a překrojíme na půlky, případně čtvrtky.
4.
sůl ¼ čajové lžičky
Kapustu přidáme do pánve, posolíme, promícháme a přikryjeme. Dusíme spolu asi 5 minut.
Dobrou chuť!