Knedlík s vejcem a žampiony

Zbytková knedlíková klasika s houbami? Opravdu dobrota! Zkuste k ní kysané zelí... mňam!
recept,fotorecept,žampiony,knedlík,vejce slepičí,Bezmasá jídla
Bezmasá jídla
Kategorie
Bezmasá jídla ›Ingredience
Ingredience
cibule | 200 88 | gramů kcal | |
knedlík | 250 500 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 4 540 | polévkové lžíce kcal | |
pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
sůl | ¾ 0 | čajové lžičky kcal | |
vejce slepičí | 6 528 | kcal | |
žampiony | 200 32 | gramů kcal |
Recept
1.
cibule 200 gramů • žampiony 200 gramů • knedlík 250 gramů
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Očistíme žampiony a nakrájíme na tenké plátky. Knedlík nakrájíme na menší kostky.


3.
pepř černý mletý ½ čajové lžičky • sůl ½ čajové lžičky
Přisypeme pepř, sůl, promícháme a 10 minut dusíme pod pokličkou.

4.
Přidáme knedlík, promícháme a chvíli opékáme.


6.
... vylijeme na knedlíky a mícháme do sražení vajec.

Dobrou chuť!