Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
Plněné vepřové závitky
Jurgason 50 min. střední
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočková polévka s kysaným zelím
Dada 2 h. střední
Kološvárské zelí
Dada 1 h. 30 min. střední
Plněné bramboráky
MASOVÉ POLÉVKY
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. nízká
Kuřecí závitky se zelím a švestkami
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
Zapečené těstoviny se zelím
Jurgason — nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník se slaninou
Jurgason 55 min. nízká
Kuřecí stehna na kysaném zelí
Dada 1 h. 10 min. nízká
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
Vánoční zelňačka
Zelňačka pro děti
Dada 50 min. nízká
Oravští ježci
Zuzka — nízká
Pikantní kapustnica
Jurgason 60 min. střední
Obrácené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit