RECEPTY
Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.
Recept na přípravu vepřových řízků v parním hrnci se salátovou přílohou
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Neobyčejná kombinace oříškové chutí cizrny s koriandrem potěší každého milovníka luštěnin.
Recept na chutný pikantní salát se syrovou zeleninou a jemnými těstovinami na korejský způsob.
Pokrm vhodný nejen na Halloween. Připomíná strašidelné hlavy plné červíků. :) Podáváme s bramborovým pyré.
Vynikající, křupavá a slaná bramborová příloha.
Recept na špagety s čerstvými špenátovými lístky a česnekem.
Chutné masovo-houbové soté v omáčce zahuštěné vajíčky.
K netradiční chlebové omáčce s vepřovým masem podáváme bramborovou kaši.
Chutná obměna klasických bramboráků.
Při skromnosti tři porce :-) skutečné kuřecí lahůdky.
Mimořádná pochoutka pro klasiky :) plná kolagenu.
Recept na přípravu kuřecího masa s bohatou nádivkou z dýně a kešu oříšků.
Lahodné, lehké soté z kuřecího masa, doplněnéo barevnou a výživnou zeleninou. Vhodnou přílohou může být rýže nebo těstoviny.
Jednoduchý pokrm na japonský způsob.
Slané a pálivé kuřecí kousky.
Jenoduše připravený pokrm z bílého tofu.
Jednoduchý recept na tofu v pikantní marinádě.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit