RECEPTY
Sladké hřebeny z listového těsta s pudinkovo-mascarpone nádivkou a jahodami.
Jednoduchý recept na přípravu fantastického voňavého perníku.
Jednoduchá, jemná a nadýchaná bábovka pro všechny.
Jemné koláčky vhodné na svátky.
Chutná sladká omáčka z čerstvých broskví. Vhodná k sušším koláčům bez náplně (perník, vafle ...), případně k některým pokrmům z masa.
Jemné koláčky z listového těsta s pudinkovým krémem.
Besan Lado (ledu) je oblíbený indický dezert vyrobený z cizrnové mouky, ghí (másla) a cukru. Do dezertu se nejčastěji přidávají mandle, pistácie, ale také kokos, či voňavý kardamom.
Rychlá příprava oblíbené pizzy. V receptu jsou uvedeny ingredience, které při její přípravě není nutné dodržet. Můžete si pizzu vytvořit podle vlastní chuti. Samozřejmě, že listové těsto je při její přípravě důležitý ...
Pampeliškový sirup používáme nejen do čaje během nemoci, ale můžeme ho používat i jako sladidlo při přípravě zákusků či koláčů. Přestože po uvaření zůstává v sirupu zredukované množství léčivých látek, sirup pomáhá ...
Sladké pohoštění, které okouzlí.
Svěží koláček.
Jemná, smetanov-máslová třešňová bublanina na francouzský způsob.
Tradiční, oblíbené, křehké linecké koláčky s vanilkovou příchutí, lepené marmeládou promíchanou se skořicí, které si ihned zamilujete.
Rychlé buchty z listového těsta s bohatou tvarohovou náplní.
Chutné minitrdelníčky inspirované oblíbenými tradičními skalickými trdelníky.
Výborný koláček na dny všední i sváteční.
Návod na přípravu jednoduchého francouzského dezertu, jehož základ tvoří hustá bílá omáčka a sníh z vaječných bílků.
Rychlé čokoládové pohoštění.
Inovativně pečené buchty z kynutého těsta ve velikonočním provedení.
Zelníkem nepohrdne žádná návštěva.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit