Kefírová hrnečková bábovka

Jednoduchá, jemná a nadýchaná bábovka pro všechny.
recept,fotorecept,kefír,mouka hladká,Bábovky,Koláče
Bábovky
Ingredience
Ingredience
cukr krystalový | ¾ 715 | hrnku kcal | |
cukr moučkový | 0 ?? | kcal | |
cukr vanilkový | 1 73 | balení kcal | |
kefír | 1 155 | hrnek kcal | |
kypřicí prášek do pečiva | 2 8 | čajové lžičky kcal | |
mouka hladká | 1.5 1234 | hrnku kcal | |
mouka polohrubá | 0 ?? | kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
olej slunečnicový | ½ 1066 | hrnku kcal | |
vejce slepičí | 2 176 | kusy kcal |
Recept




5.
mouka hladká 1.5 hrnku • kypřicí prášek do pečiva 2 čajové lžičky • cukr vanilkový 1 balení
Přisypeme mouku s rozmíchaným kypřicím práškem a vanilkovým cukrem.

6.
Dobře promícháme.


8.
Pečeme 35-40 minut při teplotě 180 °C. Zda je bábovka upečená, vyzkoušíme zapíchnutím špejle do bábovky. Po jejím vytažení nesmí zůstat mokrá.


Dobrou chuť!