RECEPTY
Základní postup při vaření uzeného masa vhodného třeba k čočce na kyselo či bramborové kaši. Konzumujeme i na studeno s hořčicí a křenem.
Čevapčiči z parního hrnce nevypadá velmi pohledně, avšak jeho chuť je nerozeznatelná od smažené varianty, pokud ne lepší. Mletá masa obsahují v syrovém stavu poměrně hodně tuku a touto formou přípravy se odbourá další ...
Chutné malé vepřenky podáváme s bramborovými přílohami nebo čerstvými zeleninovými saláty.
Chilli con carne je oblíbené mexické a španělské jídlo. Jeho příprava je poměrně jednoduchá, protože se vaří v jednom hrnci, ale tu hodinu vaření vám zabere. Odměnou za čas strávený vařením vám budou "vylízané" talíře ...
Návod jak si připravit rychlý a nenáročný oběd, který dobře zasytí a ještě lépe chutná.
Chutná křupavá večeře.
Párky na cibuli se zeleninou a bramborami.
Pečenou vepřovou krkovičku nejčastěji podáváme s knedlíkem a dušeným zelí. Chutnou alternativou je použít jako přílohu dušené paprikové brambory.
Jemná zeleninová sekaná s příchutí sýra a slaniny. Podáváme s bramborovým pyré.
Něco pro milovníky pikantních jídel.
Nechutná vašim rodinným příslušníkům cuketa? Zkuste jim ji naservírovat jako lodičky s bramborovými plachtami na "vlnách" ledového salátu a uvidíte, žese po ní jen "zapráší".
Vynikající plněné zelné listy (holoubata) si zaručeně oblíbíte a jejich trochu pracnější přípravu všichni konzumenti jistě ocení. Podáváme s čerstvým chlebem.
Tradiční podzimní a zimní jídlo Slovanů. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žádné koření záměrně, není to tisková chyba. :)
Hlávkové zelí se slaninou v strouhaných bramborách.
Pečené špízy servírujeme s přílohami z brambor.
Podáváme s chlebem nebo opečenými bramborami.
Chutné pečené brambory.
Výborné bramborové placky plněné kysaným zelím nebo plněné masem.
Servírujeme s vařenými nebo pečenými bramborami, popřípadě se zeleninovým salátem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit