RECEPTY
Chutný salát k pečenému i smaženému masu.
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Jednoduché prokládané brambory z nepředvařených brambor. Podáváme s kyselou okurkou a tatarskou omáčkou.
Sekaná z mletého masa se žampiony a zeleninou. Podáváme jako samostatný pokrm, nebo s bramborovým pyré.
Šťavnatý oběd z jednoho hrnce.
Recept na přípravu výborné řecké musaky.
Pokrm vhodný nejen na Halloween. Připomíná strašidelné hlavy plné červíků. :) Podáváme s bramborovým pyré.
Recept na přípravu smetanových zapečených těstovin s brokolicí a šunkou. Pro přípravu můžete použít různé druhy krátkých trubkovitých těstovin, např. pipe rigate, penne rigate či rigatoni.
Oblíbený recept na klasickou plněnou papriku jednoduše uvařenou-upečenou v troubě.
Kvalitní domácí sekaná z doma mletého masa obohacená zdravou zeleninou.
Velký slaný závin z kynutého těsta plný chutných ingrediencí.
Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.
Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.
18-20 porcí skvělé kapustnice na velkou silvestrovskou párty. Vaříme ve velkém, nejméně 8 litrovém hrnci.
Tradiční slovenské hlavní jídlo vhodné na pohoštění rodiny o svátcích.
Podáváme s jarní cibulkou a klasicky s vařenými bramborami a hořčicí.
Chutné masové kuličky podáváme s knedlíkem a s některou z oblíbených omáček (rajčatovou, koprovou, křenovou a pod.).
Něco dost dobré, i když se to možná nezdá, pro milovníky luštěnin. Podáváme s vařenou červenou řepou nebo zelným salátem.
Vepřový guláš z kvalitního masa mangalici. Maso z mangalici se pro nižší obsah cholesterolu považuje za mnohem zdravější, než běžné vepřové maso z prasete.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit