RECEPTY
Sladké hřebeny z listového těsta s pudinkovo-mascarpone nádivkou a jahodami.
Výborná, rychlá slaná chuťovka, vhodná jako pohoštění nejen na velikonoční svátky.
Strouhání jsou jednoduché domácí těstoviny (zavářka) vhodná do oblíbených hustých polévek.
Strapačky z bramborového těsta připravené s kysaným zelím a pečenou slaninou.
Výborný šťavnatý švestkový závin na dny všední i sváteční.
Závin z jemného listového těsta plněný sýrem, tofu a bylinkami.
Vynikající a výživné jídlo, které je v Asii také známé pod názvem "Jajangmyeon". Standardně se připravuje s vepřovým masem. My jsme tentokrát použili hovězí, ale dobré je také s kuřecím či s tofu.
Podáváme s těstovinami.
Paprikáš z dušených krůtích prsou na lahodné sladké smetaně je vhodný k haluškám, ale i těstovinám či rýži. Je to klasické a efektní nenáročné jídlo.
Rolky z listového těsta plněné ochuceným mletým masem a cizrnou.
Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
Pochoutka z oblíbeného sýra s bílou plísní na povrchu. Podáváme s bramborami a brusinkovým džemem
Jednoduchá příprava pokrmu z vynikající italské kuchyně.
Chutné, křupavé, oříškovo-rebarborové koláčky.
Rychlé buchty z listového těsta s bohatou tvarohovou náplní.
Chutná obměna receptu na oblíbené šunkové fleky.
Recept na přípravu vegetariánské alternativy perkeltu. Hlíva ústřičná je bohatý zdroj přírodních vitamínů a minerálů, obsahuje vitamíny B, D, C, K, ale i kvalitní proteiny. Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo ...
Slaná chuťovka na každou párty.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit