RECEPTY
Jemná sekaná pečená na plechu. Podáváme s bramborovou kaší.
Pokrm vhodný nejen na Halloween. Připomíná strašidelné hlavy plné červíků. :) Podáváme s bramborovým pyré.
Oblíbený recept na klasickou plněnou papriku jednoduše uvařenou-upečenou v troubě.
Kvalitní domácí sekaná z doma mletého masa obohacená zdravou zeleninou.
Sekanou podáváme koledníkům na studeno, s tradiční vekou. Těm, kteří se u nás zdrží až do oběda ,můžeme paštiku ohřát a podat s bramborovou kaší.
Oblíbené pečené vepřové na zelenině. Podáváme s bramborovou přílohou, s kyselou okurkou či chutným salátem z řepy.
Chutný oběd z brambor, kysaného zelí, slaniny a vajec, oblíbený hlavně během zimních měsíců.
Měkoučké maso, jemně křupavý pórek a lahodná smetanová omáčka ... mňam :) Podáváme s houskovým knedlíkem.
Slovenská klasika z běžných surovin uložených v chladničce.
Oblíbené smažené karbanátky z mletého masa.
Chutné masové kuličky podáváme s knedlíkem a s některou z oblíbených omáček (rajčatovou, koprovou, křenovou a pod.).
Kvalitní domácí šunka s jemnou olivovou příchutí. Z uvedeného množství ingrediencí získáme asi 1/2 kg šunky.
Vepřový hamburger se zeleninou a plátkem lilku místo housky.
Plněné zelné závitky jsou vynikajícím sytým obědem. Zapečené pod sýrovou "peřinkou" vám mimořádně zachutnají.
Unikátní spojení sladko-kyselé chuti jablek se sladko-hořkou chutí sušených švestek, jemně slaně kořeněné.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit