RECEPTY
Výborná chuťovka vhodná na jakoukoliv párty, velikonoční pondělí i silvestrovskou oslavu.
Krásné barevné klasické lečo z čerstvé papriky a rajčat, zahuštěné vajíčky, je tím nejúžasnějším jídlem během letních veder. Podáváme s chlebem nebo s vařenými bramborami.
Strouhání jsou jednoduché domácí těstoviny (zavářka) vhodná do oblíbených hustých polévek.
Tradiční zahuštěná polévka s vejcem, obohacená o mrkev osmaženou na másle, která jí dodá skvělou barvu i chuť.
Oblíbená klasická pochoutka z hovězího masa, jednoduše pečená v troubě. Podáváme, jak jinak, klasicky s rýží.
Stará, dobrá, chutná, slaná, kalorická dobrota. :) Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou, díky čemuž ještě více ztloustneme :) Pro zdravější alternativu doporučujeme podávat s dušenou zeleninkou.
Podáváme s chlebem nebo pečivem a čerstvou zeleninou.
Recept na přípravu vynikajících plněných vajíček se šunkovou a křenovou náplní, ideální jako velikonoční pohoštění nebo na jakoukoliv rodinnou oslavu.
Klouzek obecný je výborná jedlá houba. Zvláště chutná je jeho příprava na cibulce s vajíčky.
Nápaditý recept na vajíčka v paprikovém opasku. Jednoduše si můžete připravit efektní a syté snídaně. Doporučujeme podávat s jarní cibulkou a sladkými cherry rajčátky.
Jednoduché kremrole z listového těsta plněné vařenou sněhovou náplní.
Skvělá jarní pomazánka, která zachutná každému.
Oblíbené domácí nudle s bohatou nadílkou máku.
Recept na přípravu klasické snídaně z vajíčka vařeného ve vodě s holandskou omáčkou.
Klasický recpt na přípravu oblíbených hovězích rolád podávaných s rýží. Nabízíme tradiční recept z minulého století, který byl předáván z pokolení na pokolení formou "Diktuji, piš si!" Recept uvádíme v původním znění. :)
Vydejte se na podzim brzy ráno do lesa a pak si připravte chutnou snídani.
Poměrně sytá, chutná pomazánka, ze které nepřiberete. Nejlepší je na suchém topinkovém chlebu.
Výborný klasický recept na tradiční chutné a oblíbené karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami, nakrájenou čerstvou cibulí a hořčicí.
Vynikající recept na přípravu lehkého a velmi chutnéh prívarku z patisonu. Servírujeme ho s křupavou opečenou cibulkou a vajíčkem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit