RECEPTY
Návod jak si připravit rychlý a nenáročný oběd, který dobře zasytí a ještě lépe chutná.
Recept na přípravu výborné řecké musaky.
Pečenou vepřovou krkovičku nejčastěji podáváme s knedlíkem a dušeným zelí. Chutnou alternativou je použít jako přílohu dušené paprikové brambory.
Chutné vepřové maso v hořčicové omáčce s pórkem nebo jablky. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
K netradiční chlebové omáčce s vepřovým masem podáváme bramborovou kaši.
Báječné a mimořádně chutné pečené koleno. Podáváme s chlebem, kyselou okurkou, feferonkami, hořčicí nebo křenem.
Brokolicové knedlíčky (koule) připravené v parním hrnci jsou výbornou zdravou večeří. Podáváme teplé, posypané cibulkou osmaženou na olivovém oleji.
Dušené vepřové maso se zeleninou, upravené na mexický způsob, vhodnou přílohou je dušená rýže.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit