RECEPTY
Augsburské (ausburské) řezy jsou oblíbeným zákuskem všech milovníků zákusků. Chutná tvarohová nádivka v křehkém máslovém těstě, to vše polité čokoládovou polevou = záruka kvalitního mlsání. :) Na velký plech zdvojnásobte ...
Tento recept nepatří k jednoduchým a málo pracným, ale při prvním soustu každý pochopí, že to prostě stojí za ten chuťový zážitek.
Jednoduché noky z mouky a vody vhodné jako příloha k perkeltu a guláši. Také mohou být servírovány jako samostatné jídlo nasladko s mákem a cukrem ... nebo naslano s tvarohem a opečenou slaninou.
Jednoduchý a rychlý salát z běžné zahradní zeleniny s přírodním ovčím sýrem.
Lehký pudinkový krupicový dezert. Je vhodný i jako lehká a chutná večeře pro děti.
Jednoduchý recept na zdravý a osvěžující středomořský salát s olivami a sýrem feta. Jeho přípravu hravě zvládne i úplný amatér.
Khičadi (Kichadi) je základem indické kuchyně. V ajurvédě je hlavním léčivým, vyrovnávajícím a detoxikačním pokrmem. Má velmi příznivé účinky na trávicí orgány. Základem je koření, rýže Basmati, fazole Mungo (nebo čočka) ...
Oblíbená prokládáné zelí s mletým hovězím masem s rýží, hovězí klobásou, zalité smetanou. Je to skutečně pochoutka!
Asi 8 litrů výborného, čistě hovězího, gulášku. Předpokládaný počet porcí je nejméně 12 a nejvíce 18. Doporučujeme vařit v 16 litrovém kotlíku.
Návod na přípravu výborného pochoutkového salátu, podle tradičního receptu, který se v naší rodině stal klasikou receptáře každé kuchařky.
Báječné a mimořádně chutné pečené koleno. Podáváme s chlebem, kyselou okurkou, feferonkami, hořčicí nebo křenem.
Jednoduchá příprava pokrmu z vynikající italské kuchyně.
Mimořádně chutná dušená hlíva v jemné smetanové omáčce s kurkumou. Podáváme s těstovinami, noky, nebo s rýží.
Špagety s různou zeleninou
Časově náročná dobrůtka, která se okamžitě zmizí. A protože jeden plech bude málo :) napečte si pro jistotu korpusy (kolečka a pusinky) do zásoby.
Chutný, lehký salát bez masa s vynikajícím jogurtovo-sýrovým dresinkem. Salát si můžete jednoduše připravit i ze zbytku pečených brambor, které byly použity jako příloha k jinému pokrmu.
Smetanová zeleninová polévka s čočkou.
Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s ...
Jenoduše připravený pokrm z bílého tofu.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit