RECEPTY
Recept na přípravu kuřecích prsou v parním hrnci.
Vynikající roláda z vykostěného kuřete plněná masovou nádivkou. Servírujeme teplou s bramborovým pyré. Chutná i nastudeno s pečivem.
Jednoduchá masovo-zeleninová polévka s vlastnoručně připravenými domácími nudlemi.
Nadýchané krupicové knedlíčky jsou skvělou tradiční volbou do zeleninových polévek a masových vývarů.
Piškotový korpus a jahody zalité v želé vytvoří zákusek, který osvěží i v těch nejžhavějších letních dnech.
Skvělé zelné kofty inspirované indickou kuchyní. Podáváme se zeleninovým prívarkem, rýží nebo chlebem.
Syté, jednoduché placky z lilku.
Pampeliškový sirup používáme nejen do čaje během nemoci, ale můžeme ho používat i jako sladidlo při přípravě zákusků či koláčů. Přestože po uvaření zůstává v sirupu zredukované množství léčivých látek, sirup pomáhá ...
Sezónní dobrota gulášového typu nasytí a zahřeje v chladnějších podzimních dnech.
Recept na přípravu chutného a lehkého salátu z čerstvých špenátových lístků, lilku a papriky.
Jednoduchá a veselá snídaně pro nejmenší.
Jednoduchý a rychlý salát, když venku vyjde sluníčko a nemáme čas na vaření.
Hustá hřejivá polévka, která skvěle zasytí.
Sytý salát s kuskusem, rukolou a fazolemi.
Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.
Jedlé misky na netradiční servírování polévek.
Skvělá pochoutka ze zdravého chřestu.
Skvělý jemný koláček bez přidaného cukru a mouky. Sladkost a vlákninu zabezpečuje vysoký podíl ovoce.
Jednoduchý recept na přípravu chutného oběda z chřestu. Podáváme s bramborami.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit