RECEPTY
Klasická plněná paprika našich maminek.
Šťavnatý oběd z jednoho hrnce.
Jednoduchý, rychlý a chutný oběd. Podáváme s bramborovým pyré, nebo jinou bramborovou přílohou.
Chutný recept na přípravu vepřového masa s cuketou.
Podáváme s lehkým bramborovým pyré.
Skvělý tradiční pokrm.
Oblíbená prokládáné zelí s mletým hovězím masem s rýží, hovězí klobásou, zalité smetanou. Je to skutečně pochoutka!
Asi 8 litrů výborného, čistě hovězího, gulášku. Předpokládaný počet porcí je nejméně 12 a nejvíce 18. Doporučujeme vařit v 16 litrovém kotlíku.
Recept na přípravu francouzských brambor. Sytý a chutný oběd na všední den pro každého.
Návod k přípravě výborných a jemných kuřecích jater na cibulce s houbami shiitake. Není problém použít i jiné jedlé houby, podle chuti strávníků. Jako příloha je vhodná bramborová kaše nebo rýže.
K netradiční chlebové omáčce s vepřovým masem podáváme bramborovou kaši.
Báječné a mimořádně chutné pečené koleno. Podáváme s chlebem, kyselou okurkou, feferonkami, hořčicí nebo křenem.
Oblíbené smažené karbanátky z mletého masa.
Hustý guláš z hovězího a vepřového masa s chutí piva.
Výborné a šťavnaté plněné kapustové listy
Podáváme klasicky, s houskovým knedlíkem.
Nákyp ze zelí a brambor se slaninou a uzeným.
Voňavé křupavé kuře. Vhodnou přílohou je salát z červené řepy s ovocem a kukuřicí, který svou sladko-kyselou chutí zvýrazní chuť česnekového kuřecího masa.
Chuťově zajímavý pokrm z drůbežích párků a kuřecího masa.
Plněné zelné závitky jsou vynikajícím sytým obědem. Zapečené pod sýrovou "peřinkou" vám mimořádně zachutnají.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit