Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Štědrák
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
SLADKÁ JÍDLA
Makové knedlíčky s medem a pistáciemi
Michal 1 h. 30 min. střední
Bramborové knedlíky plněné mákem
Zuzka 1 h. 30 min. střední
MUFFINY
Muffiny z podmáslí se švestkovými povidly
Dada 45 min. střední
Bramborové koblihy s povidly
Rychlé makovo-povidlové hřebeny
Dada 30 min. střední
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Dada 35 min. střední
ŠTRÚDLY
Překládaný štrúdl
Jurgason 50 min. střední
KOŠÍČKY
Jablečno-ořechové košíčky
Zuzka 60 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Švestkovo-smetanová omáčka
Dada 20 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Křehké linecké cukroví
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Bramborové pirohy
Jurgason 60 min. nízká
Velikonoční kohoutek
Jurgason 60 min. střední
Jemné švestkové buchtičky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Makovec
Dada 40 min. nízká
Pařené buchty
Buchty se švestkovými povidly
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Zuzka 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
RYBY
Sépie na grilu
Vepřové maso v alobalu
Květák v mandžuské omáčce
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový salát s ananasem
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusek s tvarohem
Salát Caprese
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit