Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočková polévka s kysaným zelím
Dada 2 h. střední
KUŘECÍ MASO
Actifry Kuřecí špízy
Jurgason 25 min. střední
RYBY
Rybí filé v zelenině
Dada 60 min. střední
KACHNÍ MASO
Pečená kachna na pomerančích
Dada 2 h. nízká
Zázvorovo-medové kuře na hruškách
Dada 1 h. 40 min. střední
Actifry kuřecí řízky v sýrovém obalu s pikantními hranolkami
Jurgason 50 min. střední
ActiFry grilovaná kuřecí stehna
Michal 60 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Broskvová omáčka s třtinovým cukrem
Dada 40 min. střední
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Medovo-zázvorová kuřecí stehna
Dada 1 h. 30 min. nízká
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vanilkové vafle s broskvovou omáčkou
Dada 60 min. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Grilovaný šašlik
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
ActiFry kuřecí prsa v zázvorové marinádě
Jurgason 1 h. 20 min. střední
TĚSTOVINY
Nákyp z těstovin rigate s houbami
Dada 60 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit