Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Punčové řezy
Zuzka 1 h. 15 min. střední
RYBY
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Jablka v listovém těstě (v županu).
Dada 45 min. střední
MASOVÉ SALÁTY
Caesar salát
Michal 40 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Brokolicovo- sýrový salát
Zuzka 20 min. nízká
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
MUFFINY
Jablečno-skořicové muffiny
Zuzka 35 min. nízká
Domácí Cheesecake s borůvkami
Zuzka — nízká
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
POMAZÁNKY
Bylinkové máslo
Pečený pstruh
Zuzka 30 min. nízká
Pstruh na žampionech
Pomazánka z krabích tyčinek
Zuzka 10 min. nízká
Losos v bylinkovo-hořčičném obalu
Zuzka 25 min. nízká
Pečené brambory s tuňákem
Platýs na zelenině
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit