Národní kuchyně
Více
RYBY
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Dada — nízká
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Rybí karbanátky
Michal 45 min. nízká
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
Dada 30 min. střední
Losos s hlívovou omáčkou a špenátem
Losos se špenátem v listovém těstě
Zuzka 40 min. nízká
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
Zapékané gnocchi s lososem
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
Pstruh na žampionech
Zuzka 20 min. nízká
Losos v bylinkovo-hořčičném obalu
Zuzka 25 min. nízká
Jemné lososové špízy
Losos v bramborovém těstíčku
Michal 1 h. 10 min. střední
Pečené brambory s tuňákem
Zuzka 35 min. nízká
Platýs na zelenině
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit