RECEPTY
Chutné nadýchané karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami.
Uvařte si československou klasiku z polotovarů a objevte chuť časů dávno minulých. :)
... na sobotní grilování.
Klasické francouzské brambory.
Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.
Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.
Česká klasika, vepřová kýta s kysaným zelím a knedlíkem.
Brokolicové knedlíčky (koule) připravené v parním hrnci jsou výbornou zdravou večeří. Podáváme teplé, posypané cibulkou osmaženou na olivovém oleji.
Jednoduchá a rychlá příprava pochoutky z jarmarků, hodů a vinobraní. Můžeme ji připravit i z kuřecího masa, takto je vhodnější pro děti.
Oblíbená sekaná je zvlášť chutná v kombinaci s omáčkami. Dobrá je také ke chlebu s kyselou okurkou nebo s vařenými bramborami.
Jednoduchý recept na přípravu večeře pro řekněme začínající kuchaře;)
Velká, míchaná plněná sekaná.
Jeden z mnoha druhů receptů na oblíbené boloňské špagety.
Hustý guláš z hovězího a vepřového masa s chutí piva.
Vynikající zimní kolagenová pochoutka, jejíž dlouhá příprava stojí za to. Podáváme s chlebem, cibulí a octem.
Recept na přípravu klasického italského jídla se zvlášť připravovaným bešamelem.
Jednoduchá plněná sekaná, kterou je vhodné podávat k luštěninovým zahuštěným omáčkám. Chutná i s bramborovou kaší, nebo vařenými bramborami a kyselou okurkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit