RECEPTY
Chutná zdravá hlíva v těstíčku. Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.
Chutné lehké placky s obsahem vyššího podílu vlákniny díky přidaným ovesným vločkám. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou.
Jednoduše připravený fazolový prívarok z konzervovaných bílých fazolí. Podáváme s volským okem, se zeleninovými nebo masovými kuličkami či karbanátky.
Chutné knedlíčky (kluzky) podáváme k vařeným masům s omáčkou.
Špecle jsou v podstatě noky, které najdeme v jídelníčcích německy mluvících národů jako "Spätzle". Jsou nejen velmi oblíbené jako příloha k masu s omáčkou, ale i jako samostatný pokrm, když jsou smíchány se sýrem, slaninou a ...
Klasický letní prívarok. Podáváme s vařenými bramborami, karbanátky nebo s volským okem.
Sytý cuketový přívarok jemné a smetanové chuti, výborně doplněný vařenými vajíčky.
Recept na lahodný a jemný prívarok z dýně Hokkaido. Hodí se k němu vařené vajíčko, vařené brambory, nebo grilovaná ryba.
Klasický recept na přípravu kapustového prívarku ze slovenské kuchyně.
Dušené vepřové maso se zeleninou, upravené na mexický způsob, vhodnou přílohou je dušená rýže.
Jednoduše nasekaný medvědí česnek, smíchaný s vodou a zmrazený. Skvělá bylinka do každé zeleninové polévky, omáčky ... apod. během celé zimy.
Skvělý zeleninový salát se sýrem a trochou tatarské omáčky. To si pochutnáte!
Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.
Připravte si vynikající svěží těstoviny s hráškovo-limetkovo-smetanovou omáčkou. Vhodné jsou i jiné těstoviny, které dokáží zadržet na svém povrchu omáčku - penne, fusilli apod.
Chutné pečené kuře s jemnou, ostro-sladkou omáčkou. Podáváme s rýží.
Chutný luštěninových prívarok s bramborami a zdravým medvědím česnekem. Inspirováno indickou kuchyní.
Špagety s květákovou omáčkou.
Skvěle chutnající kulaté karbanátky plněné celým vajíčkem uvařeným natvrdo. Prý nechybí na žádném pikniku na britských ostrovech. Zaručeně si je oblíbíte i vy, dobré jsou s chlebem, brambory i s omáčkou. Doporučuje se smažit ...
Vhodné jako příloha k paprikášům, perkeltům či omáčkám. Také vhodné jako samostatný pokrm na sladko s mákem a cukrem, nebo na slano s brynzou a slaninou.
Chutný prívarok, který lze konzumovat bez přílohy. Komu by to nestačilo, může si přidat volské oko, sekanou či přikousovat chleba. :)

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit