RECEPTY
Základní postup při vaření uzeného masa vhodného třeba k čočce na kyselo či bramborové kaši. Konzumujeme i na studeno s hořčicí a křenem.
Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.
Chilli con carne je oblíbené mexické a španělské jídlo. Jeho příprava je poměrně jednoduchá, protože se vaří v jednom hrnci, ale tu hodinu vaření vám zabere. Odměnou za čas strávený vařením vám budou "vylízané" talíře ...
Nadýchaná jemná roláda z vepřového masa plněná vařenými vajíčky.
Klasické chutné karbanátky z vepřového masa. Jako přílohu doporučujeme brambory na jakýkoliv způsob.
Chutný oběd z mletého vepřového masa, šunky a sýra. Podáváme s vařenými bramborami a oblíbenou omáčkou.
Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku z jemné vepřové panenské svíčkové. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.
Rychlá jednoduchá večeře. Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.
Servírujeme s vařenými nebo pečenými bramborami, popřípadě se zeleninovým salátem.
Chutný pokrm na způsob řecké kuchyně. Podáváme teplé s tzatziki.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit