Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Skotská vejce
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Dada 35 min. nízká
Jemná plněná sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Vepřové plněné bochánky
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
Plněné zelné listy
Dada 2 h. vysoká
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřenky
Dada 45 min. nízká
Sekaná s vejcem
Dada 1 h. 20 min. střední
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Plněná paprika vařená v troubě
Zapékané žemle plněné masem
Dada 45 min. střední
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
Dada — střední
Slané masovo-zelné buchty
Zuzka — střední
Boloňské špagety
Michal 60 min. střední
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
ActiFry masové kuličky s pórkem
Sekaná na plechu
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Velikonoční masová sekaná
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit