Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Skotská vejce
Dada 60 min. střední
Zapékané plněné bedly
Dada 60 min. vysoká
Masovo-cizrnové rolky
Jarní čevapčiči s medvědím česnekem
Dada 35 min. nízká
Jemná plněná sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Vepřové plněné bochánky
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
Plněné zelné listy
Dada 2 h. vysoká
Zapečené brambory s masem a zeleninou
Dada 1 h. 30 min. střední
Vepřenky
Dada 45 min. nízká
Sekaná s vejcem
Dada 1 h. 20 min. střední
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Plněná paprika vařená v troubě
Zapékané žemle plněné masem
Dada 45 min. střední
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
Dada — střední
Slané masovo-zelné buchty
Zuzka — střední
Boloňské špagety
Michal 60 min. střední
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
ActiFry masové kuličky s pórkem
Sekaná na plechu
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Velikonoční masová sekaná
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit