RECEPTY
I takto evropsky lze přistoupit k této typicky asijské potravině. Podáváme například s bramborovým pyré a tatarskou omáčkou.
Zkuste i ve vaší kuchyni vykouzlit tuto velmi chutnou a zdravou luštěninovou kaši. Můžete ji servírovat jako přílohu spolu s rýží. Pro zpestření doplňte vajíčko, grilovanou zeleninu, tofu či maso.
Recept na jednoduché ale chutná drůbeží srdce s mrkví a žampiony ve smetanové omáčce.
Stará, dobrá, chutná, slaná, kalorická dobrota. :) Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou, díky čemuž ještě více ztloustneme :) Pro zdravější alternativu doporučujeme podávat s dušenou zeleninkou.
Jemné dušené krůtí maso na paprice a cibuli, která tvoří lehkou omáčku. Nejlépe chutná s dušenou rýží.
Ověřený recept na kousky patizonu obalené v trojobalu a smažené na oleji. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. Patizon je velmi chutný s tatarskou omáčkou.
Jednoduchý recept na přípravu čínského zelí Pak choi a aromatickými houbami shiitake na česneku a zázvoru s trochou ústřičné omáčky.
Skvělá, nemastná hovězí sekaná plněná mrkví. Podáváme s bramborovou přílohou, nebo s oblíbenou omáčkou.
Recept na výborný krémový prívarok z čočky s bramborami a volským okem.
Šťavnatá marinovaná kuřecí prsa s měkoučkými vepřovými játry, žampiony, přelitá sýrovou omáčkou s petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami.
Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.
Recept ze slovenské kuchyně - prívarok z čočky a brambor.
Recept na přípravu rajčatové omáčky a masových kuliček ve fritéze ActiFry 2v1. Podáváme s vařenými bramborami.
Oblíbená sekaná je zvlášť chutná v kombinaci s omáčkami. Dobrá je také ke chlebu s kyselou okurkou nebo s vařenými bramborami.
Nadýchané langoše ze zdravější špaldové mouky. Jako oblohu neváhejte použít to co máte nejraději - nastrouhat oblíbený sýr, kečup, tatarskou omáčku, česnekový olej či smetanu.
Návod na přípravu jednoduchého francouzského dezertu, jehož základ tvoří hustá bílá omáčka a sníh z vaječných bílků.
Chutné maso s jemnou celerovou omáčkou. Podáváme s bramborovou kaší.
Jednoduchá plněná sekaná, kterou je vhodné podávat k luštěninovým zahuštěným omáčkám. Chutná i s bramborovou kaší, nebo vařenými bramborami a kyselou okurkou.
Jednoduché smažené žampiony v trojobalu. Podáváme s bramborami a tatarskou omáčkou.
Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je lidový název tradiční italské omáčky na těstoviny, jejíž základ tvoří solená sušená slanina z vepřového krku, rajčata a sýr pecorino. Je použitelná i s jinými druhy těstovin, např. ...

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit