RECEPTY
Chuťovka na každou párty.
Slovenský brynzový koláč z listového těsta s ochucenou brynzovo-smetanovou náplní.
Oblíbený pokrm z české studené kuchyně. Podáváme s chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.
Prověřený postup pro přípravu snadno oloupatelných kaštanů pečených v troubě. Nejchutnější jsou teplé, takže dlouho po dopečení nečekejte!
Vynikající chuťovka.
Výborný slaný koláč, který můžeme podávat jako hlavní jídlo spolu s dobrou fazolovou polévkou nebo rozkrájený na menší porce jako chuťovku pro hosty.
Vynikající slaný koláč z oblíbené slovenské brynzy.
Výborná chuťovka vhodná na oslavy, zahradní party, silvestra či jen tak na posezení.
Recept na velmi jednoduchou úpravu patizonu.
Slaná chuťovka ke skleničce dobrého vína.
Chutná párty bagetová kolečka.
Návod na přípravu jednoduché francouzské chuťovky, jejíž základ tvoří hustá bílá omáčka, sníh z vaječných bílků a aromatický sýr, např. čedar.
Jednoduchá ale velmi efektní kombinace nakládané velké bílé ředvičky s kvalitním sezamovým olejem a sezamovým semínkem zpestří vaše jídlo nebo nabídku chuťovek na párty.
Jednoduchý a rychlý postup na přípravu chuťovek z listového těsta plněného tuňákem a olivami. Tento recept ocení snad každá hospodyňka, která čeká návštěvu.
Výborné jídlo z cizrny, které je neodmyslitelnou součástí kuchyně středního východu.
Nadýchané sýrové placky jsou výbornou přílohou k dobré, husté luštěninové, zeleninové nebo masové polévce. Chcete-li je konzumovat samostatně, doporučujeme podávat se zakysanou smetanou.
Recept na ochucovadlo pocházející z japonské tradiční kuchyně. Používá se k ochucení rýže, luštěnin, nebo ryby.
Jak si jednoduše připravit dobrou hostinu.
Vynikající svěží rajčata s brynzovo-ananasovou nádivkou.
Vynikajííc velikonoční chuťovka - na studeno. Skvělý oběd - pokud podáváme ihned po přípravě, dokud jsou kuličky ještě teplé.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit