RECEPTY

Příprava jednoduchých studených mís

Příprava jednoduchých studených mís

Jak si jednoduše připravit dobrou hostinu.

recept,fotorecept,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

střední

 

Ingredience

 

Recept

1. 

Studené mísy rychle a nejjednodušeji vytvoříme z hotových ingrediencí, krájených salámů, šunek a sýrů.

2. 

Šunky, salámy, sýry klademe na mísy, přičemž jedním druhem pokryjeme celou mísu a postupně vkládáme další druh tak, aby nám v podstatě na míse vznikaly jednotlivé porce. Mísy můžeme kombinovat i s vajíčky uvařenými natvrdo, případně vajíčka servírujeme na samostatné míse.

3. 

Šunku a sýr je vhodné kombinovat s pečenými slanými záviny plněnými zeleninou.

4. 

Při aranžování využíváme svou fantazii, případně se necháváme inspirovat publikovanými fotkami.

5. 

Zeleninu můžeme aranžovat na samostatnou mísu, ale také můžeme zeleninou zpestřit šunkovo-sýrové mísy.

6. 

Podle příležitosti servírujeme vajíčka samostatně. Je vhodné je po uvaření natvrdo překrojit, vyndat z nich žloutky, ty promíchat se sýrem, máslem, hořčicí a nádivku zpět naplnit do bílků. Na takových chutných plněných vajíčkách je velmi dobrý kaviár.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie