Krásné barevné klasické lečo z čerstvé papriky a rajčat, zahuštěné vajíčky, je tím nejúžasnějším jídlem během letních veder. Podáváme s chlebem nebo s vařenými bramborami.
Chutná a výborná vegetariánská zelenina inspirovaná indickou kuchyní. Můžeme konzumovat s rýží nebo jako samostatný pokrm, zvláště při držení odlehčující diety.
Recept na vynikající indicko-čínské jídlo z květáku, v jemně pikantní omáčce (Gobi manchurian). Chutná velmi i dětem. Pokud vaříte jen pro dospěláky, neváhejte zařadit mezi koření více pikantní pasty nebo pálivé papričky.
Brambory, cibule, česnek a ještě nějaká ta ingredience ... otevřený oheň v zahradním krbu, nepostradatelná otlučená a poškrábaná chalupářská výbava ... a můžeme začít. :) Čas přípravy neměřitelný a počet porcí se ...
Podle počtu konzumentů si připravíme počet sýrů. Množství chleba, džemu a horčice použijeme podle potřeby. Na každý sýr potřebujeme dva plátky šunky. Sýr si můžeme připravit i doma, na grilovací pánvi, bude stejně chutný.