RECEPTY
Snadná úprava oblíbené houby. Podáváme s čerstvým chlebem a s česnekem.
Jemné nadýchané slané palačinky s bazalkou a česnekem. Konzumujeme jen tak, nebo palačinky můžeme plnit sýrovou či brynzovou nádivkou. Jsou vhodné i jako příloha k letní pečené kachně.
Vynikající a velmi chutná pomazánka na chleba či bagetku.
Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.
Málokdo odolá kombinaci smaženého vepřového masa, cibule, česneku, papriky, nakládané okurky a kečupu. Ale aby byl Katův šleh opravdu ostrý, je třeba mu sekeru nabrousit pikantní paprikou.
Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s bramborovým pyré.
Vynikající chuťovka pro všechny labužníky. Podáváme s kousky opečené bagety, nebo chleba.
Tato, ne právě nejzdravější :) lahůdka nejlépe chutná nakrájená na čerstvém chlebu potřeném hořčicí.
Křupavé pikantní krekry ke sklence chlazeného vína.
Hustá hřejivá polévka, která skvěle zasytí.
Bezmasý oběd ze špaldových krup, pórku, brynzy a medvědího česneku.
Jemný krémový sýr - labužnická pochoutka.
Hustá pasta z lilku je výborná příloha ke grilovaným masům. Chutné vegetariánské jídlo připravíme, když ji podáváme k pečeným bramborám.
Krůtí maso v krémové mléčné omáčce, kterou jsme ochutili oblíbeným a zdravým medvědím česnekem.
Chutný pokrm na způsob řecké kuchyně. Podáváme teplé s tzatziki.
Podle tohoto receptu si bez problémů připravíte chutné, mírně pikantní jemné řízky.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit