RECEPTY
Chutné nadýchané karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami.
Pomazánku podáváme natřenou na chlebu či pečivu, chutná teplá i studená.
Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.
Nadýchaná jemná roláda z vepřového masa plněná vařenými vajíčky.
Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.
Kilogram té nejlepší vepřové tlačenky za jejíž kvalitní obsah se můžete zaručit.
Slaná chuťovka, která na každé oslavě zmizí jako první.
Výborné křupavé bramboráky.
Chutná obměna klasických bramboráků.
Úžasný nakládaný sýr vhodný jako předkrm nebo jako chuťovka k pivu.
Tato, ne právě nejzdravější :) lahůdka nejlépe chutná nakrájená na čerstvém chlebu potřeném hořčicí.
Chutné masové kuličky podáváme s knedlíkem a s některou z oblíbených omáček (rajčatovou, koprovou, křenovou a pod.).
Polévka pro "chřipkové období". Podáváme s opečeným nakrájeným rohlíkem.
Tradičně podáváme špenát s vařenými bramborami a volský okem.
Oblíbená pomazánka z avokáda s mírně kyselou, osvěžující chutí. Nejlepší je na čerstvém pečivu s křupavou kůrkou.
Hustá pasta z lilku je výborná příloha ke grilovaným masům. Chutné vegetariánské jídlo připravíme, když ji podáváme k pečeným bramborám.
Ty nejfantastičtější nadýchané a křupavé langoše, připravené na pěkně rozhořeném dřevě na venkovním ohništi. Recept na jejich přípravu nabízíme s co nejpřesnějším postupem :) a s přísným pracovním zařazením všech ...
Chutný kapustový prívarok s kuřecími kousky v jemné omáčce. Podáváme s volským okem a čerstvým chlebem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit