Zkuste i ve vaší kuchyni vykouzlit tuto velmi chutnou a zdravou luštěninovou kaši. Můžete ji servírovat jako přílohu spolu s rýží. Pro zpestření doplňte vajíčko, grilovanou zeleninu, tofu či maso.
Domácí zmrzlina z kvalitních ingrediencí, připravená bez zmrzlinového stroje, finančně zajímavá. Podáváme ve zmrzlinových pohárech, miskách nebo do zmrzlinového kornoutku. Podle chuti můžeme polít rozpuštěnou čokoládou.
Ribollita je tradiční italská polévka z oblasti Toskánska. Tuto hustou polévku tvoří pestrá směs zeleniny a na její přípravu existuje mnoho zaručených receptů. Uvařte si tento, námi uvedený. Je vyzkoušený a můžeme potvrdit, že ...
Rychlá příprava oblíbené pizzy. V receptu jsou uvedeny ingredience, které při její přípravě není nutné dodržet. Můžete si pizzu vytvořit podle vlastní chuti. Samozřejmě, že listové těsto je při její přípravě důležitý ...
Skvělý mascarpone dort s broskvemi. Z našeho dortu byl za pomoci dětí vytvořen jednoduchý zajíček, velikonočně vyzdobený barevnými bonbony ve tvaru vajíček. Je však samozřejmostí, že vy si váš dortík můžete vyzdobit podle ...
Přinášíme vám tradiční recept na kokosové kuličky, který má dvě varianty přípravy. Využijte na jejich přípravu odřezky při pečení zákusků nebo si je připravte sami z rozdrcených piškotů.
Uvedené placky jsou pečené v troubě na plechu na speciální fólii, která je určena pro pečení bez tuku. Placky však, podle chuti, můžete péct i na plechu vymazaném sádlem, případně je smažit na pánvi na oleji.
Připravte si vynikající svěží těstoviny s hráškovo-limetkovo-smetanovou omáčkou. Vhodné jsou i jiné těstoviny, které dokáží zadržet na svém povrchu omáčku - penne, fusilli apod.
Barevná hovězí roláda zapečená v listovém těstě. Můžeme ji podávat jako teplý oběd s bramborovou přílohou. Stejně skvělá je i na studeno, a proto je velmi vhodná jako velikonoční pohoštění.