RECEPTY
Soté "na divoko" podáváme s vařenými bramborami a pálivou feferonkou.
Pestrý wok z asijské kuchyně. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.
Porce voňavého masa s bramborami a žampiony. Jednoduchá příprava, jednoduché servírování.
Vynikající lahůdka z klasické kuchyně, která v záplavě moderních receptů a různých "proti" vypadla z jídelníčků.
Oběd hodný neděle. :) Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
Chutný oběd nejen pro děti. Podáváme s těstovinami.
Chutné masovo-houbové soté v omáčce zahuštěné vajíčky.
Nejklasičtější řízková klasika.
Barevná masová roláda vhodná na slavnostní příležitosti.
Oblíbená pochoutka. Podáváme s feferonkami, hořčicí nebo křenem. Koleno je vhodné konzumovat s chlebem a zapíjet dobrým chlazeným pivem.
Výborné masové kuličky vhodné k omáčkám.
Báječné a mimořádně chutné pečené koleno. Podáváme s chlebem, kyselou okurkou, feferonkami, hořčicí nebo křenem.
Jednoduchá a rychlá příprava pochoutky z jarmarků, hodů a vinobraní. Můžeme ji připravit i z kuřecího masa, takto je vhodnější pro děti.
Měkoučké maso, jemně křupavý pórek a lahodná smetanová omáčka ... mňam :) Podáváme s houskovým knedlíkem.
Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s bramborovým pyré.
Mimořádná pochoutka pro klasiky :) plná kolagenu.
Jednoduchý pokrm na japonský způsob.
Kvalitní domácí šunka s jemnou olivovou příchutí. Z uvedeného množství ingrediencí získáme asi 1/2 kg šunky.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit