RECEPTY
Tradičně upravené brambory vhodné jako příloha k masu.
Pikantní okurky ve sladkokyselém nálevu. Z uvedeného množství 5-8 cm okurek zavaříme 7 kusů 0,7 l zavařovacích sklenic.
Vynikající jednoduchý grenadýrský pochod, či grenadýr, grenadír marš, nebo jen těstoviny s bramborami. K jeho přípravě můžeme použít vařené brambory či těstoviny, které nám zbyly při přípravě jiného pokrmu, nebo si ...
Krásné barevné klasické lečo z čerstvé papriky a rajčat, zahuštěné vajíčky, je tím nejúžasnějším jídlem během letních veder. Podáváme s chlebem nebo s vařenými bramborami.
Chutný luštěninový salát vhodný ke grilovanému a pečenému masu.
Hustá polévka ze zeleniny a rybího filé. Na polévku doporučujeme použít filé, které obsahuje 100 % masa a není ničím konzervované. Nejvhodnější je filé z ryb, které jsou přímo po ulovení zpracovány a zamrazeny. Samozřejmě, že ...
Jemné dušené krůtí maso na paprice a cibuli, která tvoří lehkou omáčku. Nejlépe chutná s dušenou rýží.
Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.
Jednoduchý a lehký bramborový salát bez majonézy pro všední i sváteční dny.
Špízy jsou jednoduchým a oblíbeným způsobem přípravy jídla na grilování. Stejně jednoduchá je jejich příprava v troubě. Přípravané v alobalu, ať už na grilu nebo v troubě, jsou mnohem více šťavnatější.
Výborná svačinové polévka. Podáváme s čerstvým pečivem.
Tip na nedělní oběd. Recept je energeticky odlehčený použitím jogurtu místo sladké smetany, na chuti skutečně neztratí.
Nápaditý recept na vajíčka v paprikovém opasku. Jednoduše si můžete připravit efektní a syté snídaně. Doporučujeme podávat s jarní cibulkou a sladkými cherry rajčátky.
Křupavé slané kuře s křupavými hranolky pečenými na plechu. Pro rychlejší přípravu jsme použili mražené předsmažené bramborové hranolky.
Vynikající chuťovka pro všechny labužníky. Podáváme s kousky opečené bagety, nebo chleba.
Hustá hřejivá polévka, která skvěle zasytí.
Lahodné, lehké soté z kuřecího masa, doplněnéo barevnou a výživnou zeleninou. Vhodnou přílohou může být rýže nebo těstoviny.
Vepřový guláš z kvalitního masa mangalici. Maso z mangalici se pro nižší obsah cholesterolu považuje za mnohem zdravější, než běžné vepřové maso z prasete.
Skvělý recept na originál maďarský guláš. Guláš se skládá výhradně z masa, cibule, papriky a rajčat. Je velmi chutný, a i když se ničím nezahustí, je dostatečně hustý. Tradičně se podává s haluškami, nic vám však nebrání ...

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit