I takto se dá kuře v parním hrnci připravit. Kuře je křupavé a díky hlavní přípravě v parním hrnci velmi šťavnaté. Podáváme teplé s přílohami, nebo jen s pečivem a kyselou okurkou.
Osvěžující citronové řezy, za které vás od vašich hostů nemine velká pochvala. Recept jsme připravovali z poloviční dávky, pokud očekáváte početnější návštěvu doporučujeme dávky zdvojnásobit.
Milujete sladké? Příprava tohoto krému je skutečná výzva a odměnou vám bude nezaměnitelná chuť pravého karamelu. Zákusek je pečený na menším plechu o rozměrech 20 x 25 cm. Pokud chcete více porcí, je třeba dávku zdvojnásobit.
Kvalitní domácí rybí salát, který je mnohem chutnější než kupovaný a o kterém víte, co v něm zaručeně máte. Sledi jsou jemné ryby a dokonale se hodí k přípravě tohoto salátu. Salát je možné připravit i z jiných kyselých ...
Oblíbené zapékané šunkové fleky s opečenou cibulkou a sýrovou vrstvou na povrchu. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s kyselou okurkou či čalamádou.
Bramborové noky s omáčkou ze sýru Pecorino a smetany. Gnocchi si můžete koupit a uvařit jednoduše za pár minut ve vodě, nebo připravit domácí, podle našeho receptu, který také najdete na naší stránce.
Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
Báječný zákusek z maďarské kuchyně připravený podle tradiční receptury. Časově náročnější příprava posouvá tuto kulinářskou specialitu jen do luxusnějších restaurací. Skutečně stojí za to připravit si tuto proslulou ...
Recept na přípravu chutného vánočního ořechového cukroví s oříškovým krémem a čokoládou. Pečivo má dlouhou trvanlivost, takže může zdobit váš stůl během celých vánočních svátků.
Tradiční vánoční cukroví, které bude nezapomenutelnou vzpomínkou pro vaše děti i pro mě, když jsem byl dítě. Tento recept v nezměněném znění existuje více než 50 let.
Jemný dort s kaštano-votvarohovým krémem a banány. Dort je chuťově vyvážený, tvořený z oblíbeného piškotového těsta a jednoduše zdobený. Nemusíte být cukráři, abyste ho zvládli. S naším postupem to hravě dokážete a klidně ...