RECEPTY
Vynikající japonská polévka.
Jednoduchá masovo-zeleninová polévka s vlastnoručně připravenými domácími nudlemi.
... nejen na masopust.
Vynikající klasická domácí dršťková polévka
Lehké nadýchané koblihy plněné marmeládou, nejen na období masopustu.
Vánoční zelňačka- kapustnice by měla být řidší, měla by plnit roli jakéhosi předkrmu před štědrovečerní hostinou. I když její uvařené množství svádí ke skonzumování plného talíře, myslete na to, že je ještě lepší ...
Tradiční recept na legendární majonézový salát se salámem a kořenovou zeleninou.
Polévku servírujeme s lžičkou bílého jogurtu.
Návod na přípravu výborného pochoutkového salátu, podle tradičního receptu, který se v naší rodině stal klasikou receptáře každé kuchařky.
Výborný smetanový prívarok z kysaného zelí s bramborami. Podáváme s masovými kuličkami nebo sekanou.
Nadýchané masopustní koblihy plněné malinovým džemem.
Tradiční recept předávaný z generace na generaci.
Klasická, tradiční oblíbená polévka.
Chutné lívance bohaté na vlákninu. Vhodné nejen k snídani, ale také po masové polévce k obědu.
Jemná a velmi chutná telecí polévka. Tento oblíbený hovězí-telecí vývar nás výborně zahřeje během sychravých zimních dní i v době nemoci.
Hustá svačinová polévka. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Kapustnica - polévku z kysaného zelí podáváme s chlebem a podle chuti si můžeme na ni v talíři přidat zakysanou smetanu. Chutná jak v zimě tak v horkém létě, proto si ji vařme častěji a ne jen na Vánoce.
Polévku podáváme s játrovými nebo krupicovými knedlíčky.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit