RECEPTY
Chutné nadýchané karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami.
Čevapčiči z parního hrnce nevypadá velmi pohledně, avšak jeho chuť je nerozeznatelná od smažené varianty, pokud ne lepší. Mletá masa obsahují v syrovém stavu poměrně hodně tuku a touto formou přípravy se odbourá další ...
... na sobotní grilování.
Šťavnatá kuřecí prsa v nadýchaném česnekovém těstíčku, smažené dokřupava.
Chutná večeře ze zbylých kousků pečené kachny.
Stará, dobrá, chutná, slaná, kalorická dobrota. :) Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou, díky čemuž ještě více ztloustneme :) Pro zdravější alternativu doporučujeme podávat s dušenou zeleninkou.
Skvělá, nemastná hovězí sekaná plněná mrkví. Podáváme s bramborovou přílohou, nebo s oblíbenou omáčkou.
Zvláště jemné a lahodné vepřové řízky.
Plný hrnec vynikající polévky na vánoční nebo silvestrovský stůl. Nic však nebrání tomu, uvařit si tuto pólévku kdykoliv během celého roku.
Chutné kousky krůtího masa v kari-smetanové omáčce podáváme s těstovinami.
Italská specialita z Milána - telecí kližka s morkovou kostí dušená se zeleninou a vývarem.
Brokolicové knedlíčky (koule) připravené v parním hrnci jsou výbornou zdravou večeří. Podáváme teplé, posypané cibulkou osmaženou na olivovém oleji.
Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s bramborovým pyré.
Tradiční podzimní a zimní jídlo Slovanů. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žádné koření záměrně, není to tisková chyba. :)
Hlávkové zelí se slaninou v strouhaných bramborách.
Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.
Jemné řízky připravené v obráceném trojobalu, lehce předsmažené a dušením dopečené v troubě. Podáváme podle chuti: s bramborovým salátem, vařenými bramborami, rýží či jen s lehkým zeleninovým salátem.
Lehký nízkotučný oběd či večeře.
Jednoduchá plněná sekaná, kterou je vhodné podávat k luštěninovým zahuštěným omáčkám. Chutná i s bramborovou kaší, nebo vařenými bramborami a kyselou okurkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit