Jemná, krémová domácí zmrzlina. Zmrzlina je nejlepší 4-5 hodin po zmrazení. Pokud ji máte v lednici déle, více ztuhne. Potom ji stačí před podáváním nechat chvíli povolit a promixovat ponorným mixérem. Opět nabude krásnou a ...
Fantastický medový dort plný úžasného karamelového krému s ořechy. Recept je inspirován oblíbeným arménským dortem Marlenka a vynaložená námaha a trpělivost při jeho přípravě se zaručeně vyplatí. Dort je vhodný dezert na ...
Podáváme nasladko s cukrem a skořicí, nebo naslano se solí a osmaženou slaninou. Uvedený pokrm je připraven neutrálně, aby byly možné obě možnosti jeho podávání a konzumace.
Třená bábovka obsahuje větší množství tuku. Její název je odvozen od procesu zpracování, při kterém máslo třeme s cukrem. Je to klasická, oblíbená bábovka, voňavá a šťavnatá.