RECEPTY

Nepečený krémeš s karamelem

Nepečený krémeš s karamelem

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Lahodný nepečený karamelový zákusek, který ohromí každý mlsný jazýček.

recept,fotorecept,smetana ke šlehání (30-33% tuku),mléko slazené karamelové kondenzované,Zákusky

Zákusky

Ukuchtil

Počet porcí

12

Hmotnost porce

229 g

Energie porce

650 kcal

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Kategorie

Zákusky  

Ingredience

Ingredience

cukr krystalový

2

121

polévkové lžíce

kcal

cukr moučkový

3

117

polévkové lžíce

kcal

cukr moučkový

3

59

čajové lžičky

kcal

mléko slazené karamelové kondenzované

397

1330

gramů

kcal

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%

1

640

litr

kcal

máslo

150

1101

gramů

kcal

pudink vanilkový

100

355

gramů

kcal

smetana ke šlehání (30-33% tuku)

500

1555

mililitrů

kcal

sušenky máslové

500

2450

gramů

kcal

ztužovač šlehačky

20

70

gramů

kcal

 

Recept

1. 

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 1 litr  pudink vanilkový 100 gramů  cukr krystalový 2 polévkové lžíce

Větší část mléka nalijeme do hrnce, přidáme cukr a přivedeme do varu. V menší části mléka rozmícháme pudinkové prášky, nalijeme do horkého mléka a uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout.

Větší část mléka nalijeme do hrnce,...

2. 

máslo 150 gramů  cukr moučkový 3 polévkové lžíce

Máslo, zahřáté na pokojovou teplotu, vyšleháme dohladka s cukrem.

Máslo, zahřáté na pokojovou teplotu,...

3. 

Máslo přidáme do pudinku a vyšleháme hladký krém.

Máslo přidáme do pudinku a vyšleháme hladký...

4. 

sušenky máslové 500 gramů  mléko slazené karamelové kondenzované 397 gramů

Dortovou formu (průměr 24 cm) vyložíme máslovými sušenkami. Karamelové salko zahřejeme a polijeme jím sušenkový korpus.

Dortovou formu (průměr 24 cm) vyložíme...

5. 

Zakryjeme vrstvou sušenek.

Zakryjeme vrstvou sušenek....

6. 

Na vrstvu sušenek rovnoměrně rozetřeme pudinkový krém.

Na vrstvu sušenek rovnoměrně rozetřeme...

7. 

Pokryjeme poslední vrstvou sušenek.

Pokryjeme poslední vrstvou sušenek....

8. 

smetana ke šlehání (30-33% tuku) 500 mililitrů  cukr moučkový 3 čajové lžičky  ztužovač šlehačky  20 gramů

Smetanu na šlehání vyšleháme s cukrem a ztužovačem, rovnoměrně rozetřeme na zákusek. Celý zákusek vložíme do lednice na několik hodin ztuhnout.

Smetanu na šlehání vyšleháme s cukrem a...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit