RECEPTY
Na tuto polévku vám budou stačit nožičky ze žampionů. Kloboučky použijte na jiný pokrm z těchto chutných hub.
Smažený silně aromatický sýr - tvarůžky, syrečky, či sýr Harzer (přírodní zrající sýr), je fantastickou pochoutkou. V našem receptu jsme použili právě sýr Harzer pro jeho výrazně jemnější chuť a ne až tak pronikavou vůni ...
Svěží a chutný salát z čerstvého červeného zelí s majonézou. Pro méně kalorií můžete použít majonézu "light" nebo nízkotučný jogurt.
Jednoduchý a rychlý receptík na osvěžující ovocný dort s piškoty, tvarohem a smetanou. V horkém létě je pastvou pro oči stejně jako pro rozpálené tělo.
Seb ka raita - jablečný salát s kořením a jogurtem. Navzdory obsahu koření, v jinak sladkém salátu, není pikantní chuť cítit. Salát se podává k různým jídlům v indické kuchyni, doplňuje a vyrovnává chutě.
Ghí - přepuštěné, pročištěné máslo tvoří základ indického vaření. Má vynikající vůni a ořechovou chuť. Ghí používají i mnohé kultury mimo Indie. Důkazem toho je, že i naše prababičky máslo tzv. prřepouštěním ...
Bramborové noky s omáčkou ze sýru Pecorino a smetany. Gnocchi si můžete koupit a uvařit jednoduše za pár minut ve vodě, nebo připravit domácí, podle našeho receptu, který také najdete na naší stránce.
Sekaná plněná vajíčkem a hráškem. Jako nádivku do sekané je vhodné použít i jinou zeleninu, případně uzeniny. Podáváme teplou s bramborovým pyré nebo čočkou. Studenou s chlebem a kyselou okurkou.
Podle tohoto receptu si připravíte jemný a lahodný prívarok s koprem a smetanou. Na vrch si můžete dát vajíčko nebo tofu.
Dušené zelí podáváme k pečené kachně nebo k pečeným vepřovýmu masům. Pokud při jeho přípravě použitý cukr necháme zkaramelizovat, bude mít hotový pokrm podle stupně karamelizace vždy jinou výslednou barvu.
Základní recept na kapustu na smetaně. Podle vlastních preferencí si jej můžete vylepšit přidáním česneku, smažené cibulky, nebo posypat slunečnicovými či sezamovými semínky.
Vynikající oběd nejen pro muže. Ti však tuto pochoutku nejvíce ocení a budou vás vychvalovat až do nebe. :) Příprava je poměrně náročná na vzduch v kuchyni :), zvláště se vyžaduje dostatečné větrání při rozehřívání ...
Jednoduchý nepečený zákusek pro labužníky.
Hrnečkový koláč s použitím bílého jogurtu, kefíru, acidofilního mléka, kyselého mléka či prostě "kyšky".
Sladký nákyp, plný vlákniny, bude chutnat zejména dětem. Dospělí, zvláště muži, si ho rádi dají jako zákusek. :) Podáváme s višňovým nebo jiným oblíbeným kompotem.
Jednoduchý a rychlý, hrnečkový koláč. V receptu jsme použili hrneček o objemu 200 ml.
Tradiční anglický recept na přípravu "Shepherd 's Pie", čili pastýřova koláče. Tento slaný masový koláč se připravuje z mletého jehněčího masa. My jsme použili dostupnější variantu s použitím mletého vepřového masa, ...
Recept na vždy oblíbené linecké koláčky
Více než 50 let starý originální recept na skvělý Bílkový řez vhodný pro slavnostní příležitosti a posezení.
Recept na přípravu mořského čerta s pestem a brokolicí v parním hrnci. Na přípravu uvedeného receptu můžeme použít i jiný druh mořské ryby.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit