RECEPTY
Snadná úprava oblíbené houby. Podáváme s čerstvým chlebem a s česnekem.
Podzimní lahôdka, na které si zaručeně pochutnáte. Doporučujememe podávat s našimi bramborovými noky.
Podzimní polévka z čerstvých suchohřibů a klouzků.
Výborná polévka ze sušených hub na váš vánoční stůl.
Letní pochoutka s čerstvými sezónními houbami na paprice, cibulce a mrkvi s vajíčkem.
Hustá polévka plná zeleniny, chutných lesních hub a drobných bramborových halušek.
Klouzek obecný je výborná jedlá houba. Zvláště chutná je jeho příprava na cibulce s vajíčky.
Lahodné krémové rizoto s houbami a zeleninou.
18-20 porcí skvělé kapustnice na velkou silvestrovskou párty. Vaříme ve velkém, nejméně 8 litrovém hrnci.
Tofu marinované v jednoduché marinádě opečené na grilovací pánvi s mrkví, houbami, bambusovými výhonky a rýžovými nudlemi.
Recept na staré dobré klasické jídlo z hovězího masa. Podáváme s rýží, bramborami, můžeme také s knedlíkem.
Jednoduchý pokrm na japonský způsob.
Vydejte se na podzim brzy ráno do lesa a pak si připravte chutnou snídani.
Tradiční japonská polévka, jejímiž základními ingrediencemi jsou "miso" pasta a vývar "dashi". Nejběžnější je verze s přidáním tofu a sušených řas, ale použít se dají i houby, jarní cibulka, zelenina nebo vejce.
Oblíbené dušené hovězí maso, které skvěle chutná ke každému prívarku či omáčce.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit