RECEPTY
Marinovaný žraločí steak na česneku a cibuli, ale i smažený v trojobalu je vhodný na netradiční štědrovečerní večeři.
Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci
Bramborové "noky" zapečené s kousky lososa a bešamelem.
Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.
Zdravá ryba ve zdravé zelenině.
Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.
Treska obsahující málo rtuti je výborným zdrojem omega-3 mastných kyselin a bílkovin.
Chutná a zdravá ryba v jogurtové marinádě. Podáváme s rýží.
Recept na přípravu filetu z pražmy zlaté.
Rychlé rybí špízy ideální na letní grilovačku
Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovém másle. Jako přílohu jsme zvolili jednoduché brambory s petrželkou.
Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.
Voňavý šťavnatý losos v provensálské marinádě.
Jemné jogurtovo-koprové těstíčko dodá skvělou chuť každé rybě, kterou v něm obalíte a usmažíte. Mňam!
Podáváme s bramborovým salátem nebo s jinou bramborovou, případně zeleninovou přílohou.
Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s ...
ActiFry recept na grilovaného lososa v česnekovo limetkové marinádě s grilovanými cherry rajčátky.
Velmi chutná, netradičně upravená ryba.
Filet z lososa zapečený v jemném těstíčku z brambor.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit