RECEPTY
Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.
Tradiční omáčka francouzské kuchyně z másla a šlehaných žloutků.
Šťavnatá kachna podávaná s jemnou omáčkou s vůní vína a švestek a bramborovou kaší.
Jemná smetanová omáčka s omamnou chutí hub.
Recept na přípravu jemných knedlíčků z tvarohového těsta, podávaných se sladkým posypem ze strouhanky. Knedlíčky jsou přelité sladkokyselou omáčkou z čerstvých meruněk. Pro větší rodinku doporučujeme zdvojnásobit dávky ...
Chutná jemná kachna - jednoduchý recept z dob dávno minulých. Podáváme s uvedenou hroznovou omáčkou a lokšemi, nebo s oblíbeným dušeným zelím a knedlíkem.
Oblíbená omáčka z bílých fazolí. Podáváme s dokřupava opečenými párky a chlebem.
Rychlý recept na šťavnaté kachní masíčko s výbornou sladko-kyselou omáčkou.
Kombinace slané chuti masa a brambor pečených v ActiFry fritéze a sladké chuti jahodové omáčky vás jistě osloví.
Recept na přípravu vepřové krkovičky s kuřecími stehny ve vlastní šťávě s omáčkou z rozmixované mrkve a petržele.
Špagety s výbornou brokolicovo-sýrovou omáčkou
Plněné kuřecí roládky s lehkou, jemnou, mléčnou omáčkou.
Recept na přípravu nivové omáčky k těstovinám nebo grilovanému masu.
Sněhově nadýchané vdolky s borůvkovou omáčkou.
Vepřové soté lákavé vůně a chuti. Vhodnou přílohou může být kuskus, tarhoňa nebo rýže.
Jednoduše připravená omáčka z Nivy - oblíbeného kravského sýra s modrou plísní. Omáčka je jako stvořená na těstoviny, vyzkoušejte!

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit