Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Zobrazit recept
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit