Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerovo-mrkvový salát se sýrem
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
Krémový salát ze zelí a červené řepy
Dada — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná vajíčka
Jurgason 50 min. nízká
Plněné pagáče
Zuzka — střední
MASOVÉ SALÁTY
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
Celerový salát s ananasem
Norika 25 min. nízká
Lahodný kuřecí salát
Jurgason 40 min. nízká
RYBY
Pečené brambory s tuňákem
Zuzka 35 min. nízká
Těstovinový salát se sýrem
BEZMASÁ JÍDLA
Langoše
Dada 1 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí řízky s tatarskou omáčkou
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit