Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerovo-mrkvový salát se sýrem
Dada 30 min. nízká
Krémový salát ze zelí a červené řepy
Dada — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná vajíčka
Jurgason 50 min. nízká
Plněné pagáče
Zuzka — střední
MASOVÉ SALÁTY
Lahůdkový kukuřičný salát
Jurgason 30 min. nízká
Celerový salát s ananasem
Norika 25 min. nízká
Lahodný kuřecí salát
Jurgason 40 min. nízká
RYBY
Pečené brambory s tuňákem
Zuzka 35 min. nízká
Těstovinový salát se sýrem
BEZMASÁ JÍDLA
Langoše
Dada 1 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí řízky s tatarskou omáčkou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie