Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Vinné želé
Michal — nízká
Kachní prsa s vinnou omáčkou
Dada 35 min. střední
TĚSTOVINY
Boloňské špagety
Michal 60 min. střední
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Zuzka 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
ZÁKUSKY
Opilé želatinové řezy
Zuzka 2 h. střední
TELECÍ MASO
Telecí guláš
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Citronové řezy
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit