Tvarohový sypaný koláč

Jednoduchá příprava tohoto jemného koláče vás jistě osloví.
recept,fotorecept,mouka polohrubá,tvaroh hrudkový,vejce slepičí,mléko,švestky ,Koláče
Koláče
Ingredience
Ingredience
cukr krystalový | 40 161 | gramů kcal | |
cukr moučkový | 150 582 | gramů kcal | |
kypřicí prášek do pečiva | 8 6 | gramů kcal | |
mléko | 500 240 | mililitrů kcal | |
mouka polohrubá | 350 1246 | gramů kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
máslo | 100 734 | gramů kcal | |
tvaroh hrudkový | 750 878 | gramů kcal | |
vejce slepičí | 4 352 | kusy kcal | |
švestky | 0 ?? | kcal |
Recept
1. Příprava suché směsi
mouka polohrubá 350 gramů • cukr moučkový 150 gramů • kypřicí prášek do pečiva 8 gramů
Mouku smícháme s cukrem a kypřícím práškem.

2. Příprava tekuté směsi
tvaroh hrudkový 750 gramů • vejce slepičí 4 kusy • mléko 500 mililitrů • cukr krystalový 40 gramů
Tvaroh, vejce, mléko a cukr dobře rozmícháme.


4.
Na suchou směs vylijeme tekutou směs.

6.
Rovnoměrně rozsypeme druhou polovinu suché směsi.


8.
Pečeme 30 až 40 minut v rozehřáté troubě na 180 °C.

Dobrou chuť!