Národní kuchyně
Více
RYBY
Sépie na grilu
Michal 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Dada 50 min. nízká
Losos se špenátem v listovém těstě
Zuzka 40 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
Plněná sekaná
Dada 1 h. 30 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Uzený hovězí jazyk v sýrovo-česnekovém těstíčku
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
POMAZÁNKY
Avokádová pomazánka
Michal 10 min. nízká
Lilková pomazánka
Dada — nízká
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát připravený z mrazeného špenátu
Dada 20 min. nízká
Česneková pomazánka
Gyros na pánvi a tzatziki
Michal 20 min. nízká
TĚSTOVINY
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
CHLÉB
Česnekový chléb
Pečená vepřová kýta
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit