Národní kuchyně
Více
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Dada 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohovo-jablečná žemlovka
Dada 1 h. 30 min. střední
Pečená vepřová roláda
Jurgason 1 h. 20 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Zeleninová žemlovka
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karbanátky
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Dada 50 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí stehna s nádivkou
Dada — nízká
Karlovarský knedlík
Jablečná žemlovka s pudinkem
Dada — střední
Plněná sekaná
MASOVÉ SALÁTY
Caesar salát
Michal 40 min. střední
Kuřecí roláda s houskovou nádivkou
Jurgason — střední
Vepřové hamburgery
Zuzka 30 min. střední
Houbové závitky s mletým masem
Zuzka 40 min. nízká
Kuřecí stehna ve špenátu
Středomořské karbanátky
Zuzka — nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit