Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová kyselá polévka
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
Dada 1 h. 30 min. nízká
Salátová polévka
Editka 40 min. nízká
Kološvárské zelí
Dada 1 h. 30 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Hlívová polévka se smetanou
Dada 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené brambory s brynzou
Dada 60 min. nízká
Kukuřičná polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
Jurgason — střední
Brokolicovo-bramborový nákyp
Gemerské pirohy
Zuzka 30 min. nízká
Brambory zapečené s uzeným masem a kysaným zelím
Zuzka 60 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pikantní lilková pasta
Dada 20 min. střední
POMAZÁNKY
Avokádová pomazánka
Michal 10 min. nízká
Langoše
Francouzské brambory ze surových brambor
Dada 1 h. 20 min. nízká
Rajčatová polévka
Dada 20 min. nízká
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
Dýňová polévka se smetanou
Michal 40 min. nízká
Oravští ježci
Zuzka — nízká
HOVĚZÍ MASO
Steaková omáčka z dijonské hořčice
Michal 5 min. nízká
Lasagne
Norika 60 min. střední
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
KOLÁČE
Prošívaná deka
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Ananasové řezy
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Makovo jablečný štrúdl na plechu
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit