Národní kuchyně
Více
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Norika 60 min. nízká
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko
Dada 40 min. střední
ZÁKUSKY
Domácí francouzský krémeš
Dada — střední
KOLÁČE
Bílkové řezy
Norika 60 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové Gnocchi alias noky
Michal 60 min. střední
Biskupský chlebíček s karamelovým likérem
Zuzka 60 min. nízká
KOŠÍČKY
Plněné košíčky od babičky
Linecké cukroví
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Buchty se švestkovými povidly
Kokosové kytičky
Jablečné pyté
Norika — nízká
RYBY
Losos v bramborovém těstíčku
Michal 1 h. 10 min. střední
Jablečný koláč
Norika 2 h. střední
Úly
Norika 45 min. střední
Velikonoční Jidáše
SLANÉ CHUŤOVKY
Batůžky s mletým masem
Mandarinkovo-ananasový čokoládový koláč
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jahodové Míša řezy
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit