RECEPTY
Oblíbený pokrm z české studené kuchyně. Podáváme s chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.
Výborná chuťovka vhodná na jakoukoliv párty, velikonoční pondělí i silvestrovskou oslavu.
Domácí, velmi chutné mini pizzy, lepší než z kterékoliv pekárny. Vhodné jsou nejen jako chuťovka na oslavu, ale i na běžný den jako svačina do práce či dětem do školy.
Křehké smetanové pagáče, posypané strouhaným sýrem, vhodné na každou oslavu. Jejich příprava je o to jednodušší, protože jsou z nekynutého těsta.
Recept na přípravu šťavnatých pagáčků. Pagáčky nejsou suché, mají mírně kořeněnou chuť a výborně se hodí k silvestrovskému šampaňskému.
Recept na křehké voňavé bramborové pagáče. Po upečení jsou měkké.
Návod na přípravu jednoduché francouzské chuťovky, jejíž základ tvoří hustá bílá omáčka, sníh z vaječných bílků a aromatický sýr, např. čedar.
Jednoduchý způsob přípravy klasických škvarkových pagáčů.
Plněné špekáčky v pivní omáčce. Jednoduchá, sytá, v minulosti i levná večeře. :)
Recept na ochucovadlo pocházející z japonské tradiční kuchyně. Používá se k ochucení rýže, luštěnin, nebo ryby.
Vynikající svěží rajčata s brynzovo-ananasovou nádivkou.
Chuťovka, která zaručeně zaujme a ozdobí stůl na každé oslavě.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit